Univerzalna škola športa

UNIVERZALNA ŠKOLA SPORTA "SHARKY"

sharky

Škola sporta "SHARKY" mjesto je gdje najmlađi kreću svojim prvim sportskim koracima i kroz veliki izbor igara upoznaju osnove različitih sportova. Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima radi se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju te smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša nego socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Program temeljimo na principu gdje djeca svaki trening uče drugi sport, što se u praksi pokazala kao najefikasnija metoda.

Osim što je naš Program verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu, tako da roditelji mogu pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

Kroz program škole sporta djeca pod vodstvom educiranih trenera prolaze osnove najvažnijih sportova za motorički razvoj: atletika, gimnastika, borilački sportovi, košarka, nogomet, rukomet, odbojka, tenis itd.